Ellenőrző mérleg

Nyomtatás
PDF
AddThis Social Bookmark Button

A Sartorius Ellenőrzőmérlegek biztosítani és optimalizálni képesek termékei előírt súlyát. Az ellenőrzőmérlegek kiemelkedő pontossága és maximum átmenő mennyisége optimális válogatást, osztályozást, teljesség vizsgálatot és  a névleges töltőtömeg optimalizálást tesz lehetővé.
 


Prémium Ellenőrzőmérleg EWK 3000

Prémium rozsdamentes acél ellenőrzőmérleg, mely kiemelkedő teljesítménnyel képes a termékek továbbítására, különösen az élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikaiparban történő felhasználásra. Speciális verziók és szoftverek beszerezhetőek. Opcionálisan fémdetektorral kombinálható. 700g-60kg-ig mér. Maximális továbbítás: 600darab/perc. Hitelesíthető. USB print opció.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 

Moduláris Synus Ellenőrzőmérleg

Modulárisan tervezett standard rozsdamentes acél ellenörzőmérleg az átlagostól a legmagasabb követelményekig kielégíti az igényeket. A karakterisztikus ház mind kompakt kivitelt, mind ellenálló borítást jelent maximális rugalmassággal a későbbi bővítések és operációs feltételek változásaihoz. Mérőcellák teljesítménye: 1kg, 2kg, 5kg, 7kg. Érintőképernyős kijelző. Maximális átmenet 200darab/perc. 0.1-1g-os felbontás. Hitelesíthető.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus 
 
     Ellenőrzőmérleg Cosinus fémdetektorral kombinálva

Kombinált fémdetektor és ellenőrzőmérleg. A kezelő 2 berendezést tud gyorsan és könnyedén konfigurálni és irányítani egy interfészről. Ez a legújabb model a Synus ellenőrzőmérlegek családjában. Mérőcellák teljesítménye: 1kg, 2kg, 5kg, 7kg. Érintőképernyős kijelző. Maximális átmenet 200darab/perc. 0.1-1g-os felbontás. Hitelesíthető. A fémdetektor nyílásának  szélessége: 225mm, 275mm, 375mm. A fémdetektor nyílásának magassága (működés): 110mm.

Bővebb információ | Letölthető Katalógus
 


 WM Ellenőrzőmérleg

Az ellenőrzőmérleg modul rugalmas lehetőséget biztosít a költségkímélő, dinamikus ellenőrzőmérleg választáshoz. A mérési eredményeket PC-vel vagy PLC-vel is kiértékelhetők. Tasak töltő és forrasztó gépek, in-line telítettség vizsgálat, szállítási időpont meghatározása és még sok egyéb funkcióval rendelkezik. két irányú RS232 adatkimenet. Festett acél vagy rozsdamentes acél kivitelben. 25 programozható termék memória (opcionálisan 99). Fény sorompó a termék detektáláshoz. 6-120kg-ig terjedő mérési kapacitás.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus