Idegentest kereső

Nyomtatás
PDF
AddThis Social Bookmark Button

Idegentest meghatározó, ami mind a fogyasztót, mind a berendezést óvja, hála a fém- és idegentest detektornak. Az idegentest detektor számos QA funkciója támogatja a komplett dokumentációt, amint a minőségbiztosítás tanúsága.

 

Vistus® Fémdetektor

Legmodernebb prémium kategóriájú fémkereső. Csúcskategóriájú  alkatrészeinek és  rendkívül széles frekvencia tartományának köszönhetően, a Vistus® maximális hatékonysággal és megbízhatósággal detektál. Standard IP65-ös védelmi kategória, opcionálisan választható IP69K , érintő képernyős vezérlés, 200 termék memória opcionálisan választható, -10 és +55°C hőmérsékleten alkalmazható, csökkentett fém-mentes terület,ujjlenyomat azonosító beléptető  rendszer. TCP/IP, RS232, RS422, CANbus, fieldbus and Profibus portok. Opcionális (ex-es) kivitel választható. Bővebb információ

 

alt Fémdetektor Observer

A fémkereső kimutatja a felmágneseződött fémet, sőt a rozsdamentes acél tartalmat is még az alumíniumba csomagolt árukban is, folyamatos, 0.1-1.5m/s szalag sebesség mellett
Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 


 alt Költségkímélő fémdetektor MDE

Mikroprocesszor által vezérelt fémkereső 2 csatornás technológiával, hogy a legfinomabb fém részecskék is felderítésre kerüljenek. Az egyesített technológia maximális felderítési érzékenységet biztosít mindenféle fém esetén,  a legkülönfélébb termékekben. Rozsdamentes kivitele megfelel a HACCP higiéniai előírásainak.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 
 

 alt MDB alap fémdetektor modell

A fémkereső megbízhatóan védi a gépeket a legkülönbözőbb iparágakban. Garantált biztonságot jelent, magas minőségű, pontos keresés jellemzi az egymással tökéletesen összhangban lévő rendszerelemeknek köszönhetően – továbbá mindezek könnyű installációt tesznek lehetővé.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 
 


 altEllenőrzőmérleg és Cosynus fémdetektor

A Cosynus a Synus ellenőrzőmérleg család legújabb tagja, és ötvözi a fémkereső elektronikáját jól ismert ellenőrző technológiánkkal. A kezelő 2 berendezést tud gyorsan és könnyedén konfigurálni és irányítani egy interfészről. Mérőcellák: 1kg, 2kg, 5kg, 7kg. Mérleg kijelző felbontása: 0.1g-1g. Max. áthaladó termékek száma. 200db/perc. Érintőképernyős kijelzővel ellátott. A fémkereső nyílás szélessége : 225mm, 275mm, 375mm; magassága: 110mm
Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 

 altRöntgen sugaras vizsgáló redszer: Dyxim-FB széria

A  Dyxim FB szériát arra fejlesztették ki, hogy kartonba, műanyag tasakba és fémes fóliába csomagolt termékekben valamint ömlesztett árukban fedje fel a szennyeződést, amely lehet: fém, üveg, kő, csont, kerámia és műanyag (PVC).  Lehetőséget nyújt a termelési adatok statisztikai rögzítésére. Opcionális távirányítási lehetőség. Meglévő szállító rendszerbe is könnyen integrálható. Nagyfokú megbízhatóság, ugyanakkor minimális karbantartási szükséglet jellemzi.
  Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 
 


alt Röntgen sugaras vizsgáló redszer: Dyxim-D és S Szériák

A  Dyxim S (önálló szkenner) és aDyxim D (dupla szkenner) szériák ideálisak arra, hogy felfedezzék az idegen testeket: fémet, üveget, követ, csontot, műanyagot palackozott, üvegben tárolt élelmiszerek és italok esetében. Lehetőséget nyújt a termelési adatok statisztikai rögzítésére. Opcionális távirányítási lehetőség. Meglévő szállító rendszerbe is könnyen integrálható. Nagyfokú megbízhatóság, ugyanakkor minimális karbantartási szükséglet jellemzi.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 

 

 altRöntgen sugaras vizsgáló redszer: Dymond szériák

A Dymond szériák a röntgen sugaras detektoraink új generációjának tagja. A kiváló minőségű alkotóelemeknek köszönhetően, a Dymond maximális felderítési megbízhatósággal halkan, tiszta képalkotással dolgozik, még nagy szalagsebesség esetén is. A csúcsminőségű alkatrészeknek köszönhetően a Dymond széria tagjai használhatók érzékeny élelmiszer és gyógyszeripari területeken is. A rozsdamentes ház, IP65, opcionálisan IP69k. Maximum sebesség 100m/perc. Érintőképernyős kijelzővel felszerelt. Alacsony fogyasztás.jellemzi.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus