Tartálymérlegek

Nyomtatás
PDF
AddThis Social Bookmark Button

Rendszervezérlők


A Sartorius rendszervezérlők egyesítik magukban az élenjáró  folyamat-kijelzők és kezelő terminálok funkcióit. egy hatékony vezérlő funkcionalitásával. A különleges alkalmazások területén gyűjtött sok éves tapasztalatunk beépített alkalmazási szoftverrel rendelkező konfigurált eszközökben összegződik, amelyek lehetővé teszik az Önök számára a gyors és könnyű kezelhetőséget. Ezen felül az IEC 61131-nek megfelelő , a felhasználó általi beprogramozhatóság nagymértékben rugalmassá teszi az Önök vezérlőit, úgyhogy, Önök gyorsan  átállíthatják őket a folyamat feltételeiben bekövetkezett változásoknak megfelelően.

X6 rendszervezérlő

Ez a rendszerellenőr számos applikációt és magas szintű rugalmasságot tesz lehetővé.  Feladatra szabott megoldásokra programozható. Praktikus beépített billentyűzettel rendelkezik, klasszikus 19inch házban.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus
 

X5 rendszervezérlők

Az X5-ös rendszerellenőrök verhetetlen funkcionalitást és rugalmasságot biztosítanak. A megfelelő felhasználási programok számos használatra: feladatra szabott megoldásokra programozható. Ex zóna 2 és 22.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus
 

 X4 rendszervezérlők

Ipari folyamatokat ellenőrző rendszer tartályhoz és tölcséres mérlegekhez  Egyéni feladatokra programozható. Számos lehetősége révén rendkívül rugalmas felhasználást tesz lehetővé. A kompakt ház ideálissá teszi kontrol kabinban történő installációra.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus
 

Combics Pro mérleg terminál

Programozható rozsdamentes acél terminál komplex mérési feladatokhoz. Csatlakoztatható: minden Sartorius mérleghez/platformhoz/IP védelmi besorolású: IP30-as (IP69K opcionálisan) termékhez.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus
 

 

Jelátalakítók

A Sartorius-jelátalakítók képezik a folyamat automatizálás gerincét. A különösen nagy pontosságot  ötvözik a kivételes egbízhatósággal. A különböző kivitelek óriási választéka és változataik megkönnyítik integrálásukat az Ön folyamatainak világába.

Analóg jelátalakítók PR 1590, PR 1591 Series

Az analóg jelátalakítókat  tartály- és silómérlegekhez  valamint tartály töltőkhöz. tervezték. A modellek fel vannak szerelve valóban biztonságos cellákkal, melyek szintén használhatóak Ex-es alkalmazásokhoz. Az installáció 19-es rendszerben vagy IP65 házban szerezhető be.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 

Analóg jelátalakítók MP 20

Az analóg jelátalakítót tartály- és silómérlegekhez  valamint tartály töltőkhöz. fejlesztették ki. Az eszközök DIN rail-felszereltek. Kompakt tápegység és töltő cella egységek adhatók hozzá.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 

 

Digitális jelátalakítók PR 1710/11

Korszerű, szabad téren is használható berendezés tartály- és silómérlegekhez. A valóban biztonságos mérőcella-interfésszel ellátott modellek veszélyességi zónákban is használhatók (EX-es).
Bővebb információ | Letölthető Katalógus
 

 

Digitális folyamat továbbító MP 26

Az egyszerű töltőcella továbbító értékeli a mért adatokat, melyek a tölcsér mérlegből érkezik. The DIN rail-mounting és elöl működtetett kijelző megkönnyíti az installációt.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus
 

 

Fieldbus Transmitter PR 1720

A field bus transmitter IP65-ös házban vanogy feldolgozza a tartályból, vagy siló mérlegekből érkező mérési adatokat. Ez az eszköz   egyedülállóan rugalmas. Különböző kijelzők adhatók hozzá, beleértve Profibust, Device Net-et és Interbus-t.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 

Compact Fieldbus Kijelző PR 5210

A kompakt fieldbus kijelzőt Profibuson vagy analóg kimeneten keresztül (0/4-20mA) PLC-hez a tartály, vagy siló mérleg hez való különösen könnyű csatlakozásáért. A konfigurációs eszköz az összes adatot megőrzi PC-n és gyors kalibrálást tesz lehetővé.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 

Ethernet kijelzők 24V DC PR 5220

Az Ethernet kijelzőt arra fejlesztették ki, hogy a konténer mérlegeket összekapcsolja a PC rendszerekkel. A standard böngésző technológiák használata megkönnyíti a az Etherneten keresztül a TCP/ IP könnyű konfigurációját. Processzor kapcsolat Profibus-on, vagy DeviceNeten szintén lehetséges.
Bővebb információ
| Letölthető Katalógus

 

Kijelző- és értékelő egységek

X3 méréskijelzők

Platform, tartály és siló- és hídmérlegekez tervezték az X3 méréskijelzőket. Egyszerűen konfigurálható az Ethernet TCP/ IP-n vagy az elülső panel billentyűzetén keresztül, amely biztosítja a gyors installációt. Különböző  lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a fieldbust is.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus

Digitális jelátalakítók MP 30

A digitális jelátalakító a mérési jelek kiértékeléséhez szükséges. A kijelzőt és a billentyűzet könnyű kezelhetőséget  biztosít. Helyszíni installálás is lehetséges. A kompakt ház helykímélő kialakítású.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus