Ipari nedvességtartalom meghatározók

Nyomtatás
PDF
AddThis Social Bookmark Button

Gyors alternativája a sütő szárítónak, a készüléket nem rongáló mérést biztosít, a nedvességtartalmat a megszokott kémiai módtól eltérően határozza meg. Sartorius széles skáláját kínálja a nedvesség meghatározó folyamatoknak mind on-line mind offline használatra laboratóriumokban és termelő körzetekben.
 

Vízdetektor LMA400

 Az LMA400 nedveségtartalom meghatározó két klasszikus eljárást ötvöz magában: hőmérést és coulometriát. Ez a kombináció nagyfokú precizitást biztosít és a víz felületi, hajszálcsövekben található és a mintába kristályosodó víz külön-külön történő kimutatása.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 

At-line és laboratóriumi nedvességtartalom meghatározó LMA320

 Moduláris at line nedvességmérő eszköz, valamennyi termék vizsgálatára.  A mikrohullámú rezonancián alapuló technológia lehetővé teszi mátrix-független belső és  felszíni nedvességtartalom meghatározástt valamennyi szabadon folyó ömlesztett áru és szemcsés és panel-kiképzésű termékek esetében.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus
 

NIR Folyamat ellenőr PMD500 (Labor-Verzió)

 Ezek a moduláris folyamat elemzők lehetővé teszik a kontaktmentes nedvesség és több összetevős folyadékok, pépes, szilárd anyagok elemzését ott helyben, a laboratóriumában. Ráadásul a hagyományos koncentráció méréssel szemben, a PMD500 jellegzetessége a teljesség ellenőrzése és a termék osztályozás.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus
 

Kompakt At-line  és laboratóriumi nedvességtartalom meghatározó LMA310

Kompakt nedvességtartalom meghatározó: ideális folyamat-közbeni mérésre.  A mikrohullámú rezonancián alapuló technológia lehetővé teszi mátrix-független belső és  felszíni nedvességtartalom meghatározást valamennyi szabadon folyó ömlesztett áru és szemcsés és panel-kiképzésű termékek esetében.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus
 

Hordozható PMD305 nedvességtartalom meghatározó

 Mobil kézi nedvességmérő 1.5kg tömegű és 3 órás készenléti idő jellemzi. Ideális folyamat-közbeni ellenőrzésre.  A mikrohullámú rezonancián alapuló technológia lehetővé teszi mátrix-független belső és  felszíni nedvességmérést.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 

 

Nedvességtartalom meghatározó LMA200

Mikrohullámú szárítási eljárásával az LMA200 moisture meter 300X gyorsabban ad eredményt magas nedvességtartalmú minták esetén, mint a szárító sütő. A beépített analitikai mérleg magas pontosságot biztosít a nedvesség mérés területén.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 

 

Nedvességtartalom meghatározó MA100

Ezek a nedvességmérők jelentik az alapot a pontos és funkcionális mérésben. Rugalmasan alkalmazható kutatási és termékfejlesztési feladatokra, továbbá minőség ellenőrzésre is.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 

 

Nedvességtartalom meghatározó MA150

Ezzel az ellenálló, helytakarékos kivitelű  nedvességtartalom meghatározóval könnyen, gyorsan végezheti el mérési feladatait.Kétféle fűtőbetét kapható az MA 150 nedvesség meghatározóhoz. Bármelyik megoldást is választja, percek alatt juthat mérési eredményeihez. Hőérzékeny minták esetén kerámia fűtőelemet ajánlunk. A másik választási lehetőség a kvarcüveg, mely ultra-gyors mérési eredményt ad. 3 különféle programot tud tárolni.

                                                          Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 

MA35 nedvességtartalom meghatározó

Az MA35 infravörös szárító berendezés az alapmodell a Sartorius nedvesség mérő szériájából. Teljesítmény tartományát a feldolgozás vezérlés napi rutinműveleteihez tervezték. Megkönnyíti a nedvességmérés folyamatát.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus