Arany és karát mérlegek

Nyomtatás
PDF
AddThis Social Bookmark Button

 

  A GCA széria karátmérlegei

Erőteljes, beépített, teljesen automatikus belső kalibrálás és kezelő funkciók, háttér világítású kijelző, monolitikus mérő cella, ellenálló ház, ultra-gyors válaszreakció idő, könnyű kezelhetőség, leolvashatósági: 0.001-0.01 ct, maximális tömeg 800ct-2500ct, joghatás alá tartozó mérésre is felhasználható karátmérleg.
Letölthető Katalógus

 


 
  A GCA széria karátmérlegei

Megbízható, gyors, könnyen kezelhető, beépített, teljesen automatikus belső kalibrálás és kezelő funkciók, háttér világítású kijelző, ellenálló ház, kivételesen gyors válaszreakció idő jellemzi ezt a karátmérleget, erőteljes precíziós mérleg belső kalibrálással. Leolvashatóság: 0.001-0.01 ct, mérési kapacitás:700-3100ct, egyes modelljei joghatás alá tartozó mérésre is felhasználható karátmérleg.
 Letölthető Katalógus

 
 


  Karátmérlegek a GD szériában

Ez a karátmérleg rendelkezik a Sartorius mérlegek legendás minőségével, ezen kívűl, megbízható, gyors, és nem mellékesen megfizethető kategóriába tartozik valamint ellenáll a környezeti ártalmaknak.
Letölthető Katalógus

 
 


A GPA-széria arany mérlegei


Erőteljes, teljesen automatikus belső kalibrálási és vízszintbe állítási funkcióval rendelkezik. A kijelző háttér megvilágítással rendelkezik, monolit mérőcellával, nagy platformmal, ellenálló házzal, ultra-gyors beállási idővel rendelkező modell, leolvashatóság: 0,01g és 0.1g, kapacitás 3kg, 5 kg, joghatály alá tartozó mérés végzésére is alkalmas.
Letölthető Katalógus

 
 

 A GW-szériák arany mérlegei

Megbízható, gyors, könnyen kezelhető, erőteljes arany, belső kalibrálási és vízszintbe állási funkcióval, kijelző háttérvilágítással rendelkező modell. Kiemelkedően gyors beállási idő jellemzi. Erőteljes precíziós mérleg belső kalibrálással; leolvashatóság: 0.01g, terhelhetősé: 3-6kg , joghatás alá tartozó mérés végzésére is alkalmas.
 Letölthető Katalógus

 
 


  A GE szériák arany mérlegei

Ez a karátmérleg rendelkezik a Sartorius mérlegek legendás minőségével, ezen kívül, megbízható, gyors, kompakt és nem mellékesen megfizethető kategóriába tartozik valamint ellenáll a környezeti ártalmaknak. Erőteljes, külső kalibrálással, kiegyenlítő funkcióval rendelkező precíziós mérleg. Választható leolvashatóság: 0.01 és 0.1g között és kapacitás 210g-7kg, joghatás alá tartozó mérésre is alkalmas.
Letölthető Katalógus


 


 Aranyrúd mérleg

Ez a speciális modell ideális aranyrudak mérésére 14.2kg/456ozt. A speciális huzatvédő búra és ütésálló védelem garantálja az arany rudak mérésére való optimális felhasználást. A mérleg a joghatás alá tartozó mérési eredményeket grammban adja meg, és lehetővé teszi, hogy eltolhassa a finomabb osztásértéket.
Letölthető Katalógus