Nedvességtartalom meghatározók

Nyomtatás
PDF
AddThis Social Bookmark Button

  Nedvességtartalom meghatározó mérleg LMA200

Mikrohullámú szárítási eljárásával az LMA200 300x gyorsabban ad eredményt a nedvességtartalmú minták esetén, mint a szárító szekrény, tehát kifejezetten gyors és ezzel együtt reprodukálható eredményt ad.
A beépített analitikai mérleg nagy pontosságot biztosít a nedvesség meghatározás területén.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus
 

 

  Nedvességtartalom meghatározó mérleg MA100

Az MA100 jelenti az alapot pontosságban és funkcionalitásban. Rugalmasan alkalmazható kutatáshoz és fejlesztéshez, valamint minőség ellenőrzéshez. Három fűtőbetéttel (kerámia, kvarc, halogén) kapható. Analitikai mérő rendszerével és praktikus szoftverével kombinálva ez a nedvesség-meghatározó a pontosság és funkcionalitás alapját képezi.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 


 Nedvességtartalom meghatározó mérleg MA150

Ezzel az ellenálló, helytakarékos kivitelű  nedvességtartalom meghatározóval könnyen, gyorsan végezheti el mérési feladatait.Kétféle fűtőbetét kapható az MA 150 nedvesség meghatározóhoz. Bármelyik megoldást is választja, percek alatt juthat mérési eredményeihez. Hőérzékeny minták esetén kerámia fűtőelemet ajánlunk. A másik választási lehetőség a kvarcüveg, mely ultra-gyors mérési eredményt ad. 3 különféle programot tud tárolni.

Bővebb információ | Letölthető Katalógus

 

  Nedvességtartalom meghatározó mérleg MA35

Az MA35 infravörös szárító berendezés az alapmodell a Sartorius nedvesség mérő szériájából. Teljesítmény tartományát a feldolgozás vezérlés napi rutinműveleteihez tervezték. Használata renkívül egyszerű. Az Ma35 nedvességtartalom meghatározó folyamatosan figyeli a szárítási folyamatot és leállítja a a mérést, amint a minta állandó súlyt ér el - tehát nem mérhető további súlyvesztés, a további melegítés hatására sem.  A beépített mérőcella 1 mg-os felbontással biztosítja a mérés pontosságát magas hőmérsékletű mérések esetén. Megkönnyíti a nedvességmérés folyamatát.
Bővebb információ | Letölthető Katalógus