Szerviz

Nyomtatás
PDF
AddThis Social Bookmark Button

Szervizünk műszaki felszereltsége, szakmai színvonala lehetővé teszi, hogy a lehető legkülönfélébb, a tömegmérésre visszavezethető mérési feladatokra megfelelő megoldást adhassunk. Letöltő- és bemérő rendszerek, közúti hídmérlegek, speciális tartályok mérőcellára állítása: mind-mind olyan feladat, amelyeket akár a legegyszerűbben - csak maga a mérleg vagy mérőcella -, akár kompletten - közművek áthelyezésével, teljes szoftveres rendszer telepítésével - vállalunk és kivitelezünk. A tömegmérésen kívül még foglalkozunk nedvesség-meghatározó készülékek és ipari nedvesség-meghatározó rendszerekkel, valamint metáldetektorokkal, laboratóriumi víztisztító berendezésekkel is.

Egyedi mérőeszközeink a gyártás legkülönbözőbb területein - pl. autóipar, gyógyszeripar, élelmiszeripar, vegyipar stb. - megtalálhatók. Munkatársaink folyamatos hazai és nemzetközi képzése biztosítja, hogy a mindenkori legkorszerűbb technika segítségével tudják megoldani a felmerülő feladatokat.

Szervizünk vállalja a teljes Sartorius-termékskála garanciális és garancia  időn túli javítását, telepítését, beüzemelését, karbantartását, a felhasználók betanítását. Vállaljuk továbbá a Sartorius AG. által gyártott, de más név alatt működő mérlegek, mérlegrendszerek javítását is (pl. Boelco, Scaltec, Acculab, Denver, Boekels, GWT stb.)

Szerviz közvetlen telefonszáma: - 06-23-457-227